Thënie

September 30, 2020 | 8:00

THËNIE / Mësojuni djemve tuaj që marrëdhëniet nuk duhet të jenë konkurruese…

Mësojuni djemve tuaj që marrëdhëniet nuk duhet të jenë konkurruese dhe se, ashtu si miqësitë, ato nuk duhet të kenë fitues apo humbës. Duhet të ketë barazi dhe jo shfaqje force.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top