FB

April 21, 2022 | 7:00

THËNIE / Miqësia është si gjella me kërpudha. Kuptohet nëse është helmuese, ose jo, vetëm pasi të jetë ngrënë

THËNIE / Miqësia është si gjella me kërpudha. Kuptohet nëse është helmuese, ose jo, vetëm pasi të jetë ngrënë. (turke)

Përshtati në shqip, Rozana Belli, përkthyese e gjuhës turke

 

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top