Thënie

May 18, 2020 | 8:00

THËNIE / Mos ia thyej shpresën dikujt

“Asnjëherë mos ia thyej shpresën dikujt… ndoshta është gjëja e fundit që ka”.

Platoni

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top