FB

July 22, 2022 | 7:00

THËNIE / Mos lejo që frika apo pasiguria të të ndalojë që të provosh gjëra të reja. Beso në veten tënde!

Mos lejo që frika apo pasiguria të të ndalojë që të provosh gjëra të reja. Beso në veten tënde! Bëj atë që do! Dhe më e rëndësishmja, ji i mirë me të tjerët, edhe nëse nuk të pëlqejnë.

Stacy London

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top