Thënie

June 22, 2020 | 8:00

THËNIE / Mos u shqetëso për ata që të urrejnë

“Mos u shqetëso për ata që të urrejnë, shqetësohu më shumë për ata që pretendojnë se të duan”.

22

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top