Thënie

September 25, 2020 | 8:00

THËNIE / Mrekullia e jetës

Ndonjëherë lutem për ndonjë mrekulli, pastaj shoh sytë e fëmijëve të mi dhe kuptoj që mrekullia ka ndodhur ditën e lindjes së tyre.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top