FB

July 9, 2022 | 7:00

THËNIE / Ndërkohë që ne mundohemi t’u mësojmë fëmijëve gjëra për jetën, ata na mësojnë se cili është realisht kuptimi i jetës!

Ndërkohë që ne mundohemi t’u mësojmë fëmijëve gjëra për jetën, ata na mësojnë se cili është realisht kuptimi i jetës!

Edlira ÇEPANI, psikologe

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top