Thënie

December 23, 2020 | 8:00

THËNIE / Në këtë periudhë të vështirë… I urojmë atyre që kanë frikë, kurajë!

Në këtë periudhë të vështirë…

I urojmë atyre që kanë frikë, kurajë.

Atyre që janë të trishtuar, buzëqeshje.

Atyre që kanë humbur besimin, shpresë.

Atyre që janë vetëm, shumë dashuri dhe afërsi.

Atyre që janë të sëmurë, shërimin.

Dhe të gjithëve … një të nesërme më të mirë! …

download-1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top