FB

June 25, 2022 | 7:00

THËNIE / Në udhëtimin tuaj, do të ketë “kohë të ndërmjetme” tranzicioni…

Në udhëtimin tuaj, do të ketë “kohë të ndërmjetme” tranzicioni. Mund të ndiheni të humbur, të hutuar, të zemëruar, të padukshëm ose bosh. Mos i ngatërroni këto kohë tranzicioni si një gjendje të përhershme të qenies ose të thyerjes. Ju po shkëputeni nga ajo që ishte, duke krijuar hapësirë për atë që do të jetë.

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top