FB

January 13, 2022 | 8:00

THËNIE / Nëna juaj është nëna juaj, askush nuk mund ta zëvendësojë atë! Askush nuk mund të krahasohet me të…

Nëna juaj është nëna juaj, askush nuk mund ta zëvendësojë atë. Askush nuk mund të bëjë gjysmën e gjërave që ajo bën ose ka bërë për ju. Askush nuk mund të krahasohet me të … Ajo është thjesht një person… Por ajo është personi më i rëndësishëm. Nuk ka rëndësi se ku është… në parajsë… apo këtu në tokë. Asgjë nuk është si dashuria e nënës.

 

02

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top