FB

July 4, 2022 | 7:00

THËNIE / Nënat nuk heqin dorë nga fëmijët kur ata marrin rrugë të gabuara. Ato thjesht vazhdojnë të luten që të ketë një vend për t’u kthyer para se të jetë tepër vonë.

Nënat nuk heqin dorë nga fëmijët kur ata marrin rrugë të gabuara. Ato thjesht vazhdojnë të luten që të ketë një vend për t’u kthyer para se të jetë tepër vonë.

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top