Thënie

June 18, 2020 | 8:00

THËNIE / Një mashkull i vërtetë…

Një mashkull i vërtetë nuk do ta vendosë kurrë vullnetin e tij mbi nevojat e të dashurës. Ai do të bëjë gjithçka për t’u siguruar që gruaja e tij të jetë e bindur, se ai është gjëja më e rëndësishme në jetën e saj.

2

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top