Thënie

December 24, 2020 | 8:00

THËNIE / Njerëzit e ëmbël nuk janë naivë!

Njerëzit e ëmbël nuk janë naivë! As të çmendur. Nuk janë as të pambrojtur. Në të vërtetë, ata janë aq të fortë sa kanë mundësi të mos mbajnë asnjë maskë! Të jesh i lirë, i prekshëm, të provosh emocione, të rrezikosh të jesh i LUMTUR!

_M.M._

i-am-far-from-perfect-but-i-will-try-my-best-to-be-a-good-girlfriend

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top