FB

July 19, 2022 | 7:00

THËNIE / Njerëzit e rëndësishëm, mbaji pranë vetes. Dhe, bëhu dhe ti i tillë!

Njerëzit që kanë një atmosferë pozitive, njerëzit që buzëqeshin, njerëzit që ju tregojnë një mënyrë tjetër për ta parë jetën, njerëzit që ju bëjnë të nxirrni në pah veten tuaj më të mirë…,ata janë Njerëz të RËNDËSISHËM në jetën tuaj dhe sigurohuni t’i mbani. Dhe bëhu edhe TI një person i tillë!

Esmeralda Birçaj, eksperte e shëndetit mendor

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top