Thënie

December 28, 2020 | 8:00

THËNIE / Njerëzve duhet t’u jepet liria e tyre për të bërë atë që duan

Kuptova se njerëzve duhet t’u jepet liria e tyre për të bërë atë që duan, kështu që në fund ata që duan të qëndrojnë, të qëndrojnë, ata që duan të të respektojnë, të respektojnë, ata që të duan në jetën e tyre të mbajnë fort dhe ata që duan të largohen, ikin.

juliette-binoche-photo_-juliette-binoche

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top