FB

May 24, 2021 | 8:00

THËNIE / Njeriu me një shpirt të bukur do të jetë gjithmonë me zemër të pastër dhe plot humor

Njeriu me një shpirt të bukur do të jetë gjithmonë i papërmbajtshëm. Njeriu me një shpirt të bukur, me zemër të pastër dhe plot humor do të jetë gjithmonë!

Esmeralda Birçaj, eksperte e shëndetit mendor

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top