Thënie

November 18, 2020 | 8:00

THËNIE / Njohja shpirtërore, në rrjedhën e vazhdueshme të gjithçkaje që të rrethon

Njohja shpirtërore nuk gjendet në libra … ajo hapet para teje, në çdo hap që bën, në çdo qenie që të afrohet, në pëshpëritjet e erës dhe në rrjedhën e vazhdueshme të gjithçkaje që të rrethon.

kiz-karakter-onerileri

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top