Thënie

September 18, 2020 | 8:00

THËNIE / Nuk është egoiste të duash veten…

Nuk është egoiste të duash veten, të kujdesesh për të dhe ta bësh përparësi lumturinë tënde vlen.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top