FB

March 29, 2021 | 8:00

THËNIE / Nuk është mungesë dashurie, por mungesë miqësie që e bën të palumtur martesën

“Nuk është mungesë dashurie, por mungesë miqësie që e bën të palumtur martesën” – Friedrich Nietzsche

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top