Thënie

August 28, 2020 | 8:00

THËNIE / Nuk jam ajo grua që duhet të mbrosh nga vetja…

Nuk jam ajo grua që duhet të mbrosh nga vetja, sepse nuk jam aq e brishtë sa të shkëputem nga askund. Jam ngurtësuar, kam shumë plagë, nuk kam turp nga njollat dhe qindra mavijosje që mund të gjesh në mendjen time. Janë të miat dhe janë pjesë e historisë sime. Kjo më bën një person shumë të vështirë për t’u dashuruar, nuk jam një grua me të cilën dashurohesh me kështu …. sepse po, jam më tepër një femër që të bën të mendosh nëse duhet ta duash…

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top