FB

September 24, 2021 | 8:00

THËNIE / Nuk ka dallim midis diturisë dhe maturisë, sepse ai që e di se çfarë është e mirë…

“Nuk ka dallim midis diturisë dhe maturisë, sepse ai që e di se çfarë është e mirë dhe e përqafon atë, që e di se çfarë është e keqe dhe e shmang atë, është i ditur dhe i matur”.

Sokrati

 

11

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top