Thënie

December 21, 2020 | 8:00

THËNIE / Pa dashurinë shkojmë në pafundësinë e asgjësë

Jemi shumë më tepër nga sa imagjinojmë, jemi bartës të shëndetshëm të magjisë. Pa dashurinë shkojmë në pafundësinë e asgjësë, pa respekt shpirti ynë vdes!

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top