Thënie

June 10, 2020 | 8:00

THËNIE / Përjetoni ndjenjën e mirëqenies…

Merr frymë thellë dhe imagjino ngritjen… uji plotëson dritën, tingullin, ajrin dhe mendjen tuaj. Tani hapini sytë, gjithçka rreth jush është blu. Frymoni. Dëgjoni. Përjetoni ndjenjën e mirëqenies me ndjesinë që ju transmeton zhytja në ujë. E kotë ta mohosh, ndoshta e padobishme të pyesësh pse, por je i lumtur”.

Wallace J. Nichols, kërkues i asociuar në Akademinë e Shkencave të Kalifornisë, themelues dhe bashkëdrejtues i Revolucionit Oqeanik, SEE WILD, dhe LiVBLUE

wallace-j-nichols

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top