FB

September 2, 2021 | 8:00

THËNIE / Prekja është një mjet komunikimi po aq i rëndësishëm sa fjalët dhe një përqafim është thelbësor për mirëqenien tonë emocionale

Përqafimet janë të mira për shëndetin tuaj dhe janë edhe më të rëndësishme kur mund të përqafoni dikë që doni. Prekja është një mjet komunikimi po aq i rëndësishëm sa fjalët dhe një përqafim është thelbësor për mirëqenien tonë emocionale. 

 

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top