FB

May 24, 2022 | 7:00

THËNIE / Prindërit që lënë gjurmë në zemrat e fëmijëve të tyre nuk ëndërrojnë të rrisin fëmijë të suksesshëm. Ata thjesht duan t’i japin botës njerëz të lumtur

Prindërit që lënë gjurmë në zemrat e fëmijëve të tyre nuk ëndërrojnë të rrisin fëmijë të suksesshëm. Ata thjesht duan t’i japin botës njerëz të lumtur.

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top