Thënie

July 18, 2020 | 8:00

THËNIE / Psikoterapia, të rritesh në mënyrë normale

 

“Praktikimi i psikoterapisë nuk do të thotë të bësh diçka për subjektin, as ta bindësh atë të bëjë diçka për veten e tij; në vend të kësaj, bëhet fjalë për ta çliruar në mënyrë që të rritet dhe zhvillohet në një mënyrë normale”.

Carl Rogers, psikolog amerikan

104291259_2666925656746839_1517418770450462070_n

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top