Thënie

November 20, 2020 | 8:00

THËNIE / Rruga e duhur…

Një rrugë e gjatë me gjarpërime pret ata që vazhdojnë të fajësojnë të tjerët për gabimet e tyre, duke vazhduar ta drejtojnë gishtin drejt atyre që vazhdojnë rrugën e tyre pa u shqetësuar për ta!

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top