FB

January 30, 2021 | 8:00

THËNIE / Secili prej nesh meriton më të mirën, në çdo moment!

Secili prej nesh meriton më të mirën, në çdo moment. Në vend që të presim që të tjerët ta na e ofrojnë, duhet ta marrim me forcën tonë.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top