FB

May 14, 2022 | 7:00

THËNIE / “Shenja e një lideri të mirë është e lehtë për t’u njohur, megjithëse pothuajse nuk shihet ndonjëherë”

“Shenja e një lideri të mirë është e lehtë për t’u njohur, megjithëse pothuajse nuk shihet ndonjëherë.”

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top