FB

June 4, 2022 | 7:00

THËNIE / “Suksesi nuk është përfundimtar; dështimi nuk është fatal: është guximi ai që ka rëndësi për të ecur para”

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: mar[email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top