Thënie

February 6, 2021 | 8:00

THËNIE / Të duash dikë është ta lësh të lirë

Dashuria është një vendim i vetëdijshëm dhe bazohet në lirinë personale, jo në një libër, histori ose film.

Po ju lejon atë vërtetësi në çdo mënyrë. Nëse e doni partnerin tuaj, lëreni të lirë; Lëreni të jetë vetvetja dhe ndihmojeni të mbajë krahët për të vazhduar fluturimet.

Amar Erich Fromm

11

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top