FB

January 15, 2022 | 8:00

THËNIE / Të duash nuk do të thotë të marrësh dikë tjetër për të kompletuar veten, por t’i ofrosh veten një tjetri për ta përfunduar atë!

Të duash nuk do të thotë të marrësh dikë tjetër për të kompletuar veten, por t’i ofrosh veten një tjetri për ta përfunduar atë. Do të jeni gati për dashuri të vërtetë, kur nevoja juaj, dhe mbi të gjitha vullneti për të dhënë, do të jetë më i fortë se nevoja dhe vullneti juaj për të marrë.

 

1

 

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top