FB

July 7, 2022 | 7:00

THËNIE / Të duash veten, do të thotë të shijosh çdo moment, çdo nuancë, çdo emocion!

Të duash veten, të respektosh veten do të thotë të jesh në gjendje të duash fqinjin tënd, të jesh në gjendje të shijosh çdo moment, çdo nuancë, çdo emocion. Dashuria nuk është vetëm ajo që tregojmë për partnerin. Dashuria është dashuri për familjen, për veten, dashuri për natyrën, për ushqimin, dashuri për jetën! Është ndjenja më e fuqishme që ekziston, është forca lëvizëse e kësaj bote.

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top