Thënie

June 24, 2020 | 8:00

THËNIE / Të ecësh në jetë

“Dijeni se gjithçka që ju ndodh në jetë ju ndihmon të ecni përpara. Edhe nëse nuk e kuptoni menjëherë, dijeni se është kështu”.

44

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top