Thënie

June 13, 2020 | 8:00

THËNIE / Të gjithë duam që të na vlerësojnë

“Thuajse të gjithë duam që të na vlerësojnë, që të na japin medaljen më të vyer të të gjitha kohërave dhe vendeve: atë të të qenit i dashuruar.”

Leo Buscaglia

3

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top