FB

December 16, 2021 | 8:00

THËNIE / Të jesh i hutuar, që andej fillon të mësosh gjëra të reja…, të lëndohesh, prej andej fillon të shërohesh

Të jesh i hutuar, që andej fillon të mësosh gjëra të reja…, të lëndohesh, prej andej fillon të shërohesh.

Të zhgënjehesh, që aty fillon të marrësh vendime më autentike.  Ji i trishtuar, sepse nëse je mjaft i guximshëm, mund të dëgjosh urtësinë e zemrës përmes pikëllimit. Bëhuni ai që jeni tani. Jo më të fshehta. Ti i meriton të gjitha!

Sepse…, kur je autentik mundesh në njohje më të mira!

 

Esmeralda Birçaj, eksperte e shëndetit mendor

 

01

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top