Thënie

January 13, 2021 | 8:00

THËNIE / Të jesh i lumtur, një arritje për ata që janë në gjendje të udhëtojnë brenda qenies së tyre

Të jesh i lumtur nuk është një fatalitet i fatit, por një arritje për ata që janë në gjendje të udhëtojnë brenda qenies së tyre.

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top