Thënie

June 23, 2020 | 8:00

THËNIE / Të jetosh i lumtur

“Shqetësohuni për financat tuaja, por më shumë shqetësohuni për të jetuar të lumtur”.

33

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top