Thënie

June 11, 2020 | 8:00

THËNIE / Të ndjesh gëzimin e njeriut që dashuron

“Është më e bukur të ndjesh gëzimin e njeriut që dashuron, se sa gëzimin tënd”.

Rachel Johnson

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top