Thënie

February 26, 2020 | 8:00

THËNIE / Të punosh shumë për diçka që e do

“Të punosh shumë për diçka që nuk të intereson, quhet stres. Të punosh shumë për diçka që e do me të vërtetë quhet pasion”. Simon Sinek, autor dhe orator motivues britanik-amerikan

Simon Sinek

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top