Thënie

June 15, 2020 | 8:00

THËNIE / Të rrimë me njeriun që dashurojmë…

“Dashuri është atëherë kur qëndrojmë tërë ditën me njeriun që dashurojmë, pa bërë asgjë të veçantë. Dhe ndihemi si jo më mirë”.

Pam Brown

5

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top