Thënie

May 21, 2020 | 8:00

THËNIE / T’i japësh vlerë jetës

T’i japësh vlerë jetës do të thotë të fitojmë kohën që duhet t’ua kushtojmë atyre që duam, do të thotë të jemi të vetëdijshëm se kush jemi dhe për gjithçka që kemi dhe të luftojmë çdo ditë për ta mbajtur atë. 

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top