Thënie

October 7, 2020 | 8:00

THËNIE / Ti je e mbijetuar, dhe një luftëtare. Përqafo shpirtin tënd!

Ti je e mbijetuar, dhe një luftëtare. Përqafo shpirtin tënd! Mbaj besimin në xhep. Qesh, qesh shumë! Ji e kënaqur me siguri tënde, rritu me çdo lot të hedhur, frymo në pozitivitet. Rikujto se je e mrekullueshme. Gjithmonë kujto se je e dashuruar. Ki shpresë dhe mos u dorëzo kurrë!

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top