Thënie

May 20, 2020 | 8:00

THËNIE / Urrejtja…

“Urrejtja është e vetmja pasuri e të nënshtruarit”.

Frantz Fanon

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top