FB

May 23, 2022 | 7:00

THËNIE / Vendimet që marrim dhe veprimet që bëjmë janë si të mbjellim fara të vogla në jetën tonë

Vendimet që marrim dhe veprimet që bëjmë janë si të mbjellim fara të vogla në jetën tonë. Fillimi është mbjellja e farës së arsimit, të kesh një fëmijë është mbjellja e farës së prindërimit, vuajtja nga bimët traumatike është një farë dhimbjeje…

 

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
Drejtor Marketingu - Geart Shehu: 0682097486
Agjente Marketingu:
Erinda Topi: 0688019400
Boana Shenjtolli: 0694767053
E-mail: [email protected]

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top