Thënie

May 27, 2020 | 8:00

THËNIE / Vendimet…

“Të presësh të bën keq, të harrosh të bën keq, por të mos dish se çfarë vendimi të marrësh, kjo është vuajtja më e madhe”. 

Paolo Coelho

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top