Thënie

November 5, 2020 | 8:00

THËNIE / Vetëm unë mund ta ndryshoj jetën time

Vetëm unë mund ta ndryshoj jetën time. Askush nuk mund ta bëjë atë për mua.

Carol Burnett

kapak-tasarimi-ipuclari

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top