FB

July 30, 2021 | 8:00

THËNIE / Vjen një ditë kur shihesh në pasqyrë dhe sheh atë. Sepse disa muaj kemi qenë brenda saj por ajo … gjithmonë do të jetë brenda nesh

 

Dhe vjen një ditë kur dëgjon veten duke folur si ajo, gatuan si ajo, qorton si ajo, këndon si ajo, jep mësim si ajo, kërcen si ajo, shkruan si ajo, qan si ajo. Dhe vjen një ditë kur ato këpucë gjigante që keni provuar, ju përshtaten aq shumë në mënyrë të përsosur dhe mund të ecni në gjurmët e saj. Dhe me çdo hap shkon për të kuptuar gjithçka që gjithmonë ke kritikuar. Dhe i kupton limitet, sfidat, zemërimin, shqetësimet, frikën. Dhe falenderon që ajo ishte aty për t’ju shoqëruar nga afër, për të të mbajtur zgjuar, për të të parë. Dhe falënderoni përpjekjet, sakrificat, kohën e saj.

Vjen një ditë kur shihesh në pasqyrë dhe sheh atë. Sepse disa muaj kemi qenë brenda saj por ajo … gjithmonë do të jetë brenda nesh.

1

(Web)

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

MARKETINGU:
[email protected] / Cel: 0684022192
[email protected] / Cel: 0688019400

© Revista Psikologjia. Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top