Thënie

January 28, 2021 | 8:00

THËNIE / Vlera e shprehjes “kurrë nuk është vonë”!

Në jetë duhet të kuptojmë se kur është koha për të merituar më shumë, pavarësisht nga të gjitha gabimet e bëra: kurrë nuk është vonë! 

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top