Thënie

June 17, 2020 | 8:00

THËNIE / Vlera e të qenit njeri

“Gjërat blihen, ndërsa njerëzit duhet t’i meritosh”. 

1

© Nuk lejohet riprodhimi i shkrimeve pa vendosur autorësinë e revistës "Psikologjia" dhe pa cituar burimin.

To Top